Borsodban is lesz gond: bő másfél napra leállnak a Telekom rendszerei, cserébe korlátlan mobilnetet kapunk

Megosztás

Harmincnyolc órán át a vállalat több szolgáltatása és felülete elérhetetlen lesz egy karbantartás miatt, ebben az időszakban ráadásul még a Telekom üzletei is korábban bezárnak. Kárpótlásként azonban a cég korlátlan mobilnetet ad ügyfeleinek a kérdéses időszakra.

A Telekom alkalmazás, a Telekom-fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál sem lesz elérhető március 14-én (csütörtök) 18 órától várhatóan március 16-án (szombat) 8 óráig – jelentette be szerdán délután a Magyar Telekom. A tájékoztatás szerint március 14-én csütörtökön az üzletek is a nyitvatartási időnél hamarabb, 18 órakor bezárnak.

A karbantartás ideje alatt a 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkciókkal áll rendelkezésre és a várakozási idő is az átlagosnál hosszabb lehet. A Domino feltöltőkártyás ügyfelek számára fontos: a Telekom saját felületein nem lehet majd egyenlegfeltöltést végezni. A partnereknél (benzinkút, posta, bank stb.) változatlanul rendelkezésre áll majd ez a lehetőség.

Az ütemezett karbantartás ideje alatt a mobil- és otthoni szolgáltatások működni fognak.

A Telekom ügyfelei a mobil díjcsomagjukba foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások: az otthoni (vezetékes) telefon, internet és a tv szolgáltatás is működni fog.

Tekintettel arra, hogy a karbantartás időszaka alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítő vásárlása nem lesz elérhető,

a Telekom ezen időszakra korlátlan netet biztosít minden lakossági és üzletimobil-ügyfele számára belföldön. Ezt automatikusan aktiválják mindenkinél.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek